Eerste paal geslagen aan Alexanderstraat

Afgelopen woensdag 21 december 2022 is de officiële eerste paal geslagen van de zeven nieuwe woningen aan de Prins Willem-Alexanderstraat. Dit onder toeziend oog (met van links naar rechts) projectontwikkelaar Dunavast, wethouder Jan Leendert van den Heuvel en aannemingsbedrijf Waal. Voor de nieuwe eigenaren extra bijzonder daar het daadwerkelijk een paal van hun eigen woning is en zij plaats mochten nemen in de heimachine.

De eerste paal is tevens de laatste paal geweest voor dit jaar nu de kerst en de jaarwisseling naderen. In het nieuwe jaar worden de werkzaamheden hervat. De oplevering van de 7 woningen staat rond de bouwvakantie gepland. De ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om de bouw te starten ondanks dat nog niet alle woningen zijn verkocht. Meer informatie over de woningen vindt u op de speciale website.

Amadeushuis

Ook de bouw van het Amadeushuis op het oude Keverlandterrein vlot gestaag. Het gebouw is uit de steigers en er is nu begonnen met de afbouw aan de binnenzijde. De verwachting is dat het pand in het voorjaar van 2023 opgeleverd zal gaan worden aan de gebruikers en in gebruik genomen zal worden. Wij kijken als dorpsteam dan ook uit om onze nieuwe bewoners te verwelkomen. Wilt u meer weten over het Amadeushuis? Kijk dan op hun website.

Nadat de bouw is afgerond zal ook de buitenruimte opnieuw ingericht worden en aansluiten op de omgeving zodat dit de dorpskern weer verfraaid. Tot op heden staan er een klein park met een aantal speeltoestellen ingetekend. Indien hier updates over zijn, dan laten wij u dit natuurlijk weten.

Geef een reactie