Wonen en Leefomgeving

Hieronder vindt u de aanbieders binnen het thema “Wonen en Leefomgeving”. U kunt op de foto’s klikken om naar de betreffende website te gaan.

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

De gemeente is het eerste aanspreekpunt voor zaken die spelen in de openbare ruimte. Op de website vindt u meldformulieren en kunt u een afspraak inplannen voor het aanvragen van bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs.

Gas- en StroomstorignenGas- en Stroomstoringen

Indien u een storing in uw gas of stroomlevering heeft kunt u via deze website een melding maken. Ook kunt u actuele storingen zien.

OasenOasen

Indien u een storing in uw gas of stroomlevering heeft kunt u via deze website een melding maken. Ook kunt u actuele storingen zien.

CyclusCyclus

Voor alles over afval kunt u terecht bij Cyclus. Hier vindt u bijvoorbeeld ook de handige afvalkalender. Zo mist u nooit meer het oud papier aan de weg te zetten.

Centrum Jeugd en GezinCentrum Jeugd en Gezin

Het Centrum Jeugd en Gezin kan u helpen in allerlei opvoedkundige zaken indien u hier zelf niet meer uit komt.

Ferm WerkFerm Werk

Ferm Werk biedt mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ondersteunt bij uitkeringen.

KwadraadKwadraad

Kwadraad levert de maatschappelijk werkers van de gemeente. Zij kunnen u helpen bij rouwverwerking, relatie en huelijksproblemen, of bijvoorbeeld een burenruzie.

Duurzaam BouwloketDuurzaam Bouwloket

Uw huis verduurzamen? Op de website van het Duurzaam Bouwloket kunt u meer informatie op welke manieren u uw huis kunt verduurzamen.

Energiecooperatie Bodegraven-ReeuwijkEnergiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk

Wilt u niet zelf zonnepanelen installeren, maar toch lokale groene stroom gebruiken? Dan kunt u zich aanmelden bij de energiecoöperatie. Via de coöperatie kunt u ook toch besparen op uw energierekening.