Heb jij knelpunten op de fiets?

De gemeente is bezig om het Fietsplan van 2018 te vernieuwen. Hierbij hebben zij uw hulp nodig! Als bewoner van Waarder kent u als geen ander waar u tegen knelpunten aan loopt wanneer u op de fiets naar school, naar het werk of aan het recreëren bent. Wilt u daarover meepraten? Vul dan de enquête in via deze link. Dit neemt ongeveer 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag. Met deze input kunnen ook wij zorgen dat deze knelpunten op de agenda van de gemeente blijven staan.

Comments 2

  1. er zitten boorgaten in de Westeinde die niet zijn opgevuld, de verharding van de Westeinde is plaatselijk ook slecht, ook op diverse plaatsen plassen na regenval, die lang blijven liggen. De overgang van de straat in Driebruggen naar het fietspad richting Oukoop is slecht. Er is zelfs bij mij een fietslamp op afgebroken.

  2. Het fietspad onder het viaduct van de A12 zou een spiegel nodig hebben. Fietsers en wandelaars zien vice versa niet de tegemoetkomende wandelaars of fietsers in de bocht nabij de rotonde.
    Heb van menig fietser of wandelaar gehoord dat het gevaarlijk is en dat het ook al een paar keer tot een botsing is voorgekomen.

Geef een reactie