Vrije Tijd

Hieronder vindt u de aanbieders binnen het thema “Vrije Tijd”. U kunt op de foto’s klikken om naar de betreffende website te gaan.

Bibliotheek De Groene Venen
Bibliotheek De Groene Venen

Gevestigd in de PWA-school kan je hier allerlei boeken lenen. Er is voor ieder wat wils. Vooraf kan je jouw boek reserveren, zodat deze voor je klaar ligt.

Bibliotheek WaarderBibliotheek Waarder

Deze bibliotheek is gevestigd in de kloktoren van de Hervormde Kerk. Deze bibliotheek is met name gericht op de gelovige lezer.

SAM WelzijnSAM Welzijn

SAW Welzijn is de vrijwilligersorganisatie van de gemeente. Hier kan je kijken welk vrijwilligerswerk er aangeboden wordt en kan je meedoen aan andere activiteiten.

Huiskamer van WaarderHuiskamer van Waarder

In de Huiskamer van Waarder, onderdeel van de Maximalocatie, worden er allerlei activiteiten voor met name ouderen georganiseerd.

Huis van AllesHuis van Alles

Het Huis van Alles is gevestigd in de Huiskamer van Waarder en organiseert activiteiten voor iedereen. Overigens heeft elke kern binnen de gemeente een Huis van Alles.

Buitengewoon Bodegraven-ReeuwijkBuitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Weten wat er allemaal te doen is binnen de gemeente en wat er allemaal te beleven is? Kijk dan zeker even op deze website die opgezet is vanuit de gemeente.

OranjeverenigingOranjevereniging “Trouw aan Oranje”

De oranjevereniging organiseert sinds jaar en dag activiteiten rond de verjaardag van onze koning(in). Ook organiseren zij een herdenking in het kader van 4 en 5 mei.

SpeelvreugdSpeeltuinvereniging Speelvreugd

Speeltuinvereniging Speelvreugd organiseert door het gehele jaar allerlei activiteiten voor kinderen tot en met groep 8. De meest bekende zijn de huttenbouw en de intocht van Sinterklaas.

Tennisvereniging SlagwaardigTennisvereniging Slagwaardig

De tennisvereniging is gesitueerd aan de rand van de dorpskern en heeft voldoende banen om ook u een plaatsje te geven om te spelen. Ook organiseren zij allerlei activiteiten en competities voor leden.

RHC Rijnstreek en LopikerwaardRHC Rijnstreek en Lopikerwaard

Het regionale historische archief is gevestigd in Woerden en beheert alle archieven van de gemeente en andere organisaties. Houdt u van geschiedenis, of bent u op zoek naar uw verleden? Neem dan zeker eens een kijkje in de online archieven.

Stichting DurateStichting Durate

Stichting Durate beheert het geld dat is vrijgekomen bij de verkoop van de grond dat vrijgekomen na het afbranden van het voormalig “Durate”. Initiatieven uit Waarder en Driebruggen kunnen hier subsidie aanvragen.

Wim de BoevèreWim de Boevère

Wim is onze dorpsfotograaf. Hij is bij bijna alle activiteiten in het dorp aanwezig en zet alles vast op de gevoelige plaat. Ook de foto’s op de voorpagina zijn van Wim. Neem snel een kijkje of je ook op de foto staat.