Getuigenoproep Babbeltruc Prinses Maximalaan

Op vrijdag 3 juli rond 18:00 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Prinses Maximalaan ter hoogte van de huisnummers 11-21. De bewoonster deed open en vrij direct stapte een onbekende vrouw naar binnen. Zij vertelde namens de woningbouw haar huis te komen ontsmetten. De vrouw liep met een spray door de woning en door alle vertrekken. Het is nog onduidelijk of er ook iets is gestolen.

Signalement:
– vrouw
– rond de 20- 25 jaar
– 1.65m / 1.70m
– blank, maar wel lekker bruin
– donkerblond/lichtbruine paardenstaart
– zwarte handtas met kort hengsel

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer). U kunt ook bellen met de Politie Gouda via 0900-8844 (belkosten). Vermeld hierbij het BVH-nummer 2020194249.


Deze melding is overgenomen van een door de politie uitgezonden Burgernetbericht. Deze berichten direct in uw mailbox ontvangen? Meldt u dan direct aan via de website van Burgernet. Zo houden wij samen Waarder veilig.