Voorlichtingen

Image
Het buitengebied, een landelijk prachtig gebied, zeker in het Groene Hart. Maar ook criminelen misbruiken juist de rust en de positie van boeren voor witwassen en drugsproductie. In deze voorlichting krijgt u meer informatie hierover en hoe u uzelf kunt wapenen tegen ondermijnende criminelen.
Image
113 Suïcidepreventie is de landelijke organisatie die klaar staat voor mensen met suïcidegedachten, maar ook trainingen geeft. In deze training krijgt u handvatten aangereikt over de signalen, maar ook over hoe u het goede gesprek aan kunt gaan.
Image
Bureau Halt, de organisatie voor jongeren die het foute pad op dreigen te gaan. Maar deze organisatie is er ook voor ouders. Met de huidige digitale maatschappij ligt er voor jongeren gevaar op de loer. In deze voorlichting komen deze gevaren aan bod en hoe u als ouder het gesprek met uw kind aan kan gaan hierover.
Image
Ouderen zijn relatief vaak het slachtoffer van digitale criminaliteit. Denk aan phishing en de zogenaamde bank die belt. Hoe kunnen mensen zich hier het beste tegen wapenen? In deze voorlichting worden er handvatten aangereikt om te voorkomen dat het fout gaat.
Wilt u zeker weten dat u een plekje heeft bij een of meerdere van deze voorlichtingen? Meldt u zich dan vooraf aan! Klik op de button hieronder om naar het formulier te gaan.
Aanmelden

Markt

Image
Stedin is de netbeheerder in het dorp en zorgt ervoor dat wij veilig gas en elektra krijgen. Woningen voor hennepteelt die illegaal stroom aftappen zijn erg gevaarlijk. Kom kijken in een echte hennepplantage en kom meer te weten over de gevaren.
Image
Maakt u zich zorgen over de veiligheid of heeft u iets te melden? Ga in gesprek met de wijkagent(en) onder het genot van een kopje koffie. Zo weten ook zij wat er in het dorp speelt.
Image
Wist u dat u voor veel meer dan alleen een paspoort bij de gemeente terecht kunt? Het sociaal team en het team veiligheid zijn aanwezig op deze avond en bieden u een luisterend oor en geven informatie over wat zij voor u kunnen betekenen. Ook is de BOA aanwezig om uw vragen te beantwoorden en problemen te bespreken.
Image
SAM Welzijn is niet alleen een organisatie voor alle vrijwilligers in de gemeente, maar is ook het aanspreekpunt voor jongerenwerk. Een van de jongerenwerkers is aanwezig om met u in gesprek te gaan. Wil jij als jongere weten wat er voor jou in de gemeente te doen is? Ga het gesprek aan!
Image
Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk is het beweegloket en zorgt voor sociale verbinding door sport en organiseert allerlei activiteiten in de gemeente. Vraag naar alle mogelijkheden voor uw situatie of probleem.
Image
Wist u dat deze landelijke app bestaat om u te alarmeren in een noodsituatie? Denk aan het uitkijken naar vermiste personen of inbrekers die er vandoor gaan. Grijp deze gelegenheid aan om hulp te vragen bij het registreren en alle andere vragen die u maar heeft over de app.