Nieuwe Bibliotheek in Waarder

Woensdag 7 juni a.s. opent de Bibliotheek De Groene Venen een nieuwe Bibliotheek in de Prins Willem Alexanderschool in Waarder. De officiële openingshandeling wordt verricht door wethouder D.J. Knol, om 12.15 uur. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De Bibliotheek is na deze officiële opening op twee momenten in de week toegankelijk voor inwoners van Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen.  Er is een naast een jeugdcollectie een collectie volwassen boeken aanwezig, waaronder romans en grootletter boeken. Verder is de Bibliotheek een Bibliotheek op School. Met de Bibliotheek op school werken Bibliotheek, de PWA school en de gemeente resultaatgericht samen aan taalontwikkeling, leesbevordering en mediawijsheid van kinderen. Het doel is o.a. het stimuleren van méér lezen, op school en thuis.

De Bibliotheek De Groene Venen  is heel blij met de samenwerking en met het feit dat door de nieuwe Bibliotheek ook in Waarder de bibliotheekdienstverlening weer dichter bij de inwoners is. De leden van de Bibliotheek in Waarder kunnen gratis materialen uit de hele collectie reserveren en in Waarder lenen.

De openingstijden van de Bibliotheek:

Maandag  11.00 u – 14.00 u.
Woensdag  12.15 u. – 14.00 u.

Zien we je snel in de nieuwe Bibliotheek?

Voor  meer informatie en lid woren zie: www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Geef een reactie