Een leven redden kan iedereen: U ook !

Een leven redden kan iedereen: u ook!
Word vrijwilliger bij HartveiligWonen en kom naar de kick-off van de campagne op donderdag 15 juni 2017.
Een hartstilstand kan iedereen op elk tijdstip en op elke plek overkomen. Bij een hartstilstand telt elke minuut, waarbij de eerste zes minuten van levensbelang zijn. Wel prettig om te weten dat hulp dan heel dichtbij is. Natuurlijk wordt de ambulance gebeld, maar die kan vaak niet binnen de cruciale eerste 6 minuten arriveren. Met HartveiligWonen worden vrijwilligers uit de directe omgeving opgeroepen om direct naar het slachtoffer te gaan en de eerste hulp te verlenen totdat de ambulance arriveert.
HartVeiligWonen
HartveiligWonen bestaat uit een netwerk van vrijwilligers die kunnen reanimeren / defibrilleren of bereid zijn dit te leren. Ook AED’s (Automatische Externe Defibrillators) die van particulieren, verenigingen of organisaties zijn, zijn belangrijk binnen HartveiligWonen. Wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers die opgeroepen willen worden om de juiste hulp te bieden.
Kick-off op donderdag 15 juni
Op donderdag 15 juni is er een informatieavond waarin u alles te weten komt over AED’s en burgerhulpverlening. De bijeenkomst wordt gehouden in de trouwzaal van het gemeentehuis in Bodegraven en de inloop is vanaf 19.00 uur.
Aanmelden als vrijwilliger of een AED aanmelden?
Via de website www.hartveiligwonen.nl kunt u zichzelf aanmelden als vrijwilliger of een AED aanmelden. Hier vindt u ook alle informatie over deze bijzondere vorm van burenhulp of bel 088-6254200.

Geef een reactie