Grootschalige werkzaamheden A12

Rijkswaterstaat heeft aangekondigd van maandag 27 september 21:00 uur tot donderdag 7 oktober 05:00 uur grootschalige werkzaamheden uit te voeren tussen knooppunt Oudenrijn en Woerden. Hiervoor zal de A12 in de richting van Den Haag volledig afgesloten worden tussen knooppunt Oudenrijn en de afrit Nieuwerbrug/Waarder.

In deze periode wordt het asfalt over een lengte van 4,5 km tussen Woerden en Reeuwijk volledig vernieuwd en worden er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Tegen die tijd zullen er diverse omleidingsroutes aangegeven worden. Vaststaat dat dit een grote impact heeft op de bereikbaarheid van het dorp vanuit Utrecht.

De A12 in de richting Den Haag en de richting Woerden zullen wel open blijven.

Rijkswaterstaat adviseert om iedereen die vanuit de Utrecht richting Den Haag/Rotterdam moet, alternatieven te kiezen zoals het openbaar vervoer, thuiswerken of buiten de spits te reizen.

Het dorpsteam zal de ontwikkelingen in de gaten blijven houden.

Comments 1

  1. Dat betekend dat iedereen er bij Woerden af gaat en de N420 naar Nieuwerbrug pakt. Het verkeer blijft dan aan de andere kant van de snelweg dus de overlast zal beperkt blijven tot een overvolle parallelweg en drukke kruispunten in Woerden.

Geef een reactie