Molendijk afgesloten voor autoverkeer

Update 26 juli: Na aanhoudende kritiek, ook vanuit de media, heeft de provincie Zuid-Holland besloten de werkzaamheden aan de Molendijk tot nader order uit te stellen. Wanneer de voortzetting gepland is, zullen wij u dit zo spoedig mogelijk laten weten.

Van aanstaande maandag 26 juli 06:00 uur tot en met vrijdag 30 juli 17:00 uur is de Molendijk ter hoogte van de A12 afgesloten voor autoverkeer. Er zullen schilderwerkzaamheden uitgevoerd worden aan de tunnels. Fietsers kunnen wel van het fietspad gebruik blijven maken. Helaas zult u, gedurende deze periode, de oprit in de richting van Den Haag vanuit Waarder niet kunnen bereiken. U kunt omrijden over de A12 via Woerden. Komt u vanaf de kant van Nieuwerbrug, dan dient u om te rijden via Bodegraven.

Door de afsluiting van een rijstrook door Rijkswaterstaat gedurende deze periode tussen Waarder en Woerden kan de vertraging verder oplopen dan gebruikelijk. Houd hier rekening mee wanneer u de weg op gaat.

 

Comments 4

  1. Onacceptabel om dit op zeer korte termijn te melden en gelijk uit te laten voeren met de werkzaamheden op de N228. Voor inwoners van Oudewater onmogelijk om via fatsoenlijk wegen veilig richting Gouda te rijden.

  2. Als het mogelijk is de werkzaamheden verzetten
    ! De n228 van Haastrecht richting Gouda is dicht de n228 van Montfoort naar de meern is dicht. Als ook de oprit bij Waarder dicht gaat. Is de chaos compleet in Woerden. Ik heb deze klacht ook bij de provincie Zuid-Holland gemeld.

  3. Dit een slecht idee. De combinatie met de afgesloten provinciale wegen sluit Oudewater bijna helemaal af. Het verkeer moet eerst richting Woerden, daar de snelweg af en er weer op om in de richting Den Haag / Rotterdam te gaan. Dat wordt een groot drama in Woerden en op de A12.

  4. Via de website van de krimpendewaard is dit aangegeven als omleidingsroute omdat de n228 tussen Goverwelle en Haastrecht is afgesloten. Nu gaan jullie ook deze omleidingsroute afsluiten? Is dit in overeenstemming met elkaar gedaan? Dit wordt een onacceptabele chaos en onduidelijkheid voor de mensen!!

Geef een reactie