Over ons

Waarder is een prachtig en centraal gelegen dorp in het Groene Hart met een goede ontsluiting aan de snelweg A12. Ondanks het kleine en dorpse karakter is er in Waarder veel bedrijvigheid in de vorm van, met name, kleine ondernemers en verenigingen.

Het dorpsteam zet zich in om deze bedrijvigheid in het dorp te behouden en te ondersteunen. Dit wil het team bereiken door zich in te zetten voor verjonging van de inwoners, en het streven dat elke doelgroep van jong tot oud de ruimte heeft om te vestigen en te ontwikkelen. Daarnaast staat verbetering van veiligheid in alle vormen hoog op de agenda van het dorpsteam.

Het dorpsteam is hét aanspreekpunt voor bewoners wanneer zij een initiatief of mening hebben die bij kan dragen aan de ontwikkeling van Waarder. Denk hierbij aan de verbetering van de openbare ruimte, en wensen die op de korte en lange termijn spelen in de gemeenschap. Het dorpsteam vormt de verbinding tussen de bewoners en de gemeente. Daarnaast voorziet het dorpsteam de gemeente gevraagd en ongevraagd van advies over dorpsaangelegenheden.

Het dorpsteam bestaat uit:

  • Nick den Besten (voorzitter)
  • Jaap Verweij (secretaris)
  • Chris van der Elst (penningmeester)
  • Bertus Hogendoorn
  • Gerry Stapper
  • Simon Bos

De leden van het dorpsteam zetten zich vrijwillig in om Waarder mooier te maken. Wilt u zich ook inzetten voor het dorp? Neem dan contact met ons op, en woon een dorpsteamvergadering bij.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar wat u ons wilt vertellen.