Presentatie dorpsvisie

De afgelopen maanden heeft het dorpsteam hard gewerkt aan de dorpsvisie waardoor deze gepresenteerd kan worden. Het opstellen van een eigen dorpsvisie was een van de speerpunten van de gemeente waar wij eerder een enquête voor hebben gehouden. Ook de input van Wie, Wat, Waarder in 2018 en de eigen visie van de verschillende leden van het dorpsteam is hierbij meegenomen.

De presentatie van de dorpsvisie vindt plaats tijdens de laatste raadsvergadering voor het zomerreces op 23 juni. Deze is vanaf 20:00 uur live te volgen via deze website. De presentatie zal direct na de opening door de burgemeester gaan plaatsvinden. Vanwege de geldende coronamaatregelen zal dit in een klein comité plaatsvinden in de raadszaal en zullen de raadsleden via een videoverbinding aansluiten.

Na de presentatie zal de dorpsvisie op onze website te bewonderen zijn. Daarnaast zullen alle bewoners van Waarder in de komende week een flyer in de brievenbus ontvangen waarde speerpunten voor de komende 10 jaar op staan. Daar hebben wij ook uw hulp bij nodig. Zo werken wij samen aan een vitaal en zelfvoorzienend dorp.

Geef een reactie