Word jij ons nieuwe dorpsteamlid?

Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan. Na vele jaren inzet voor het dorpsteam verlaten een aantal leden op afzienbare termijn ons dorpsteam. Hierdoor zijn wij op zoek naar nieuwe leden die ons team komen versterken.

Sta jij midden in de gemeenschap? En wil jij meepraten en denken over hoe ons dorp eruit komt te zien en daarmee een schakel te zijn tussen het dorp en de gemeente? Meldt je dan direct aan en kom een keer met ons mee vergaderen. Onze vergaderingen zijn in verband met de nog steeds voortdurende coronacrisis online. Wij vergaderen om de circa 8 weken.

Het jaar 2021 staat in het teken van het opstellen van de dorpsvisie waar wij eerder een enquête voor hebben uitgestuurd. Daarnaast zijn wij onder andere bezig met het verfraaien van de entree van ons dorp. Deze taken zijn onder verdeeld in verschillende commissies die actief betrokken zijn bij dit proces.

Heb jij nog andere ideeën die dit dorp goed zouden doen? Sluit aan, en wellicht krijg jij de mogelijkheid deze te realiseren. Aanmelden kan via ons contactformulier of stuur een mail naar waarder@dorpenwijk.nl. Wellicht tot snel!

Geef een reactie