Dorpsvisie officieel aangeboden

Na maanden van hard werken heeft het dorpsteam vanavond de dorpsvisie aangeboden aan het College van Burgemeester en Wethouders. Nu de maatregelen omtrent het coronavirus versoepeld zijn, was er een mogelijkheid om dit op het gemeentehuis in persoon te doen aan de daar aanwezige burgemeester.

Na de officiële presentatie is de dorpsvisie nu ook voor iedereen in te zien. Binnenkort zal er ook bij iedereen in Waarder een flyer in de brievenbus belanden met daarop alle hoofdpunten uit de visie. Om bij te dragen aan minder verspilling van papier is de dorpsvisie volledig digitaal. Deze is via het menu te vinden of direct via deze link.

Als dorpsteam kijken we terug op een mooie samenwerking met Wietse Bruinsma (Gemeente Bodegraven-Reeuwijk) en Gijsje Jacobs (Maak de Stad). Nu er een mooie visie ligt gaat het dorpsteam werken aan realisatie van de opgestelde agenda. Dat kunnen wij echter niet alleen. Hier hebben wij de hulp nodig van alle inwoners van Waarder. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Kom gerust eens een vergadering bijwonen.

Wilt u reageren op de dorpsvisie? Dat kan onder dit bericht, of stuur gerust een mail naar waarder@dorpenwijk.nl.

Geef een reactie